L'Ordre Mondial

Oppsummering arrangement

To Rom og Kjøkken

2018-01-24

2018-01-24

2018-01-22

ITALIA
Vi starter med en vinsmaking og Hilde Aanensen fra Better Wines tar oss gjennom Italia i løpet av 1 1/2 time. Det blir et dypdykk i mange av Italias spennende og fantastiske vinområder. Hilde er utdannet Sommelier og servitør, og har lang fartstid i topprestauranter i Oslo og Stavanger. I de senere årene har hun jobbet for vinimportøren Better Wines, og mange husker henne kanskje fra tidligere arrangement i Chaine, der hun har gledet oss med sin kunnskap og sitt smittende engasjement.

Menyen vil være en klassisk meny inspirert av Italia:
Til smakingen serverer vi ost og charcuterie.
Etter smakingen fortsetter vi med hovedrett - en Prochetta (svinerullade av Frilandsgris fra Bratsberg) med spinat, steinsopp, syrlig løkkompott og sennep- og marsalasaus, etterfulgt av en deilig Tiramisu til dessert.
Til dette servererer vi selvfølgelig viner fra Italia som passer til.
Registration is closed! There are no available seats