Oppsummering arrangement
Chef de Cuisine Girts Lejins og Vice-Echanson Torfinn Lerstad ønsker velkommen til årets Grand Diner
De lover oss mange gode smaker både på fatet og i glasset, og Torfinn har vært på jakt etter de store flaskene til årets Grand Diner, så det er bare å glede seg. Her ser du menyen som gir oss vann i munnen allerede!
Aperitiff: Noe å bite i
Lanson Gold Label Brut 2005, magnum
Meny
Kråkebolle, knivskjell og østerskum
Pouilly Fuissé 2013, Bouchard Père & Fils, Mâconnais Jeroboam
***
Grillet kongeøsterssopp
***
Hjortetartar
Riesling Cuvee Frederic Emile 2010, F.E.Trimbach, magnum
***
Bakt uerfilet
Elena Walch Pinot Grigio Selezione 2017, Alto Adige DOC
***
Rypebryst
Dechant Alte Reben Grüner Veltliner 2015, Rabl, Kamptal Reserve DAC, magnum
***
Høstens lam
La Grola 2014, Allegrini, IGT Veronese, magnum
Château Pichon-Longueville, Comtesse de Lalande 1996, 2.cru Pauillac
***
Ost
Churchills Vintage Port 1994
***
Mandelkake, plommesorbet og blåbæris
Moscatel de Setubal Coleccão Privada 1998, Domingos Soares Franco,
J.M. da Fonseca Vinhos, Península de Setúbal
Antrekk: smoking med kjede.
Avbestilling må skje senest to dager før for å unngå å må betale.
Pris: 1700,- for medlemmer og 1800,- for ikke-medlemmer
Velkommen!