Grand Dîner Britannia Hotel

Oppsummering arrangement

Britannia Hotel

2019-11-01

2019-11-01

2019-10-31

Velkommen til årets Grand Dîner i Trøndelag, i nyoppussede og ærverdige Britannia Hotel.

Maitre Hôtelier Sara Forselius, Officier Maître Rôtisseur Mikael Forselius og Maître Restaurateur Ida Elisabeth Dønheim ønsker velkommen til en klassisk ærverdig meny som kler Palmehaven og anledningen.

Executive Head Chef Espen Aunaas har hentet inspirasjon fra vårt historiske menyarkiv, og menyen blir selvsagt akkompagnert av flotte viner i samme klasse og stil. Med den unike atmosfæren som Palmehaven skaper, så ser vi frem til å invitere til en kveld med magiske øyeblikk.

Aperitiff:
Tygg og Britannia Selection Brut Majeur, Ayala Champagne
*
Meny Palmehaven:
Vichyssoise, løyrom og agurk
Camaleao Alvarinho 2018, João Maria Cabral de Almeida V, Vinho Verde
*
Kveite á la Meunier
Macon IGE Château London 2016, Jean-Claude Boisset, Burgund
*
Oksefilet Wellington tranchert i Palmehaven
Brokkolini, trøffel, sauce a part
Château Cissac 2015, Haut-Médoc, Bordeaux
*
Stillton med portvin, kyllingskinn og fiken
Graham’s Single Harvest Tawny 1994, Port
*
Valrhona sjokolademousse, pasjonsfruktkrem, paté de fruit, mandelknekk
Nervi Conterno Erbaluce Passito, Piemonte
*
Petit fours

Pris: 1700,- for medlemmer og 1800,- for ikke-medlemmer / gjester.

For overnatting kan vi tilby følgende:
• Pris for en natt: Enkeltrom: kr 1900,-, Dobbeltrom: kr 2300,-
• Pris for weekend: Kr 3500,-
Prisen inkluderer frokost og tilgang til Britannia Spa.
For å reservere rom så gjør man følgende:
• Ring resepsjonen på tlf: 73 800 800 eller send epost til contact@britannia.no
• Referer til at de er gjester i anledning Grand Dîner Chaîne de Rotisseurs, 1.november.
Registration is closed! This event has expired or is no longer available