Oppsummering arrangement
Kjære venner,
2020 har vært et spesielt år for oss alle. Strenge smittevernsregler har dessverre hindret flere av arrangementene vi hadde tenkt å gjennomføre i år og stikker fortsatt kjepper i hjulet for oss.
Likevel har vi oppnådd en del.
BARE fikk Bergens første Michelinstjerne i februar og vi var til stede!
Vi klarte å gjennomføre en flott Grand Diner på Scandic Ørnen i september og er nå i ferd med å legge planer for et meget godt program for 2021.
Men først har styret i Bailliage de Bergen gleden av å invitere til årets tradisjonelle avslutning, "Juletrefisk på Bryggeloftet". Ingen jul uten lutefisk og hva er vel bedre enn å nyte den på Bryggeloftet?
Smittevernsreglene begrenser dessverre antall gjester til 20 samtidig og åpningstiden til kl. 22. Styret besluttet derfor å arrangere to seatinger, kl. 16.00 og kl. 19.00. Begge seatingene har identisk meny og følger tradisjonen, med matomtale fra styret. Vi garanterer stor stemning på begge tidspunkt!
Styret har gleden av å invitere til:
Juletrefisk på Bryggeloftet
Bryggeloftet og Stuene, Bryggen 11
Onsdag 16. desember 2020, kl. 16.00 eller kl. 19.00
Antrekk: Pent, med kjede
Pris: kr. 1450,- for medlemmer, kr. 1550,- for ikke medlemmer
Meny
Aperitiff - Ambriel Classic
***
Bryggeloftets gravlaks, krydersild fra Kalvåg, gravet kveite
Småtøs fra 7 Fjell og akevittplanke
***
Tradisjonell lutefisk fra Brødrene Berg
Holy Night fra 7 Fjell og Bryggeloftets akevitt
***
Klassiske perler - multer, kirsebær og sjokolade
Nogo attåt
***
Kaffe - Te
Vi ber om snarlig påmelding, senest fredag 11. desember, ved å klikke på "Registrer" øverst i invitasjonen.
Påmelding gjøres ved å fylle ut navn på deltakerne. Merk at det er mulig å registrere inntil to medlemmer, men flere gjester. Dersom det blir fullt må vi imidlertid prioritere medlemmer og deres partnere på arrangementet.
Etter påmelding må man velge det tidspunkt man ønsker å delta, kl. 16.00 eller kl. 19.00.
Dersom ønsket tidspunkt er fullt kan man velge det andre og anføre at man ønsker å stå på venteliste til det ønskede.
Dersom ingen tidspunkt er ledige, eller man ønsker manuell påmelding, send post til: bas@bbb.no eller ring 410 28 000.
Betaling kan gjøres på nett, på Vipps, ved å be om faktura eller betale angitt beløp til vår konto i Chaîne des Rôtisseurs ved Bjarte Askeland, kontonummer 1207.94.58706. Pris for alkoholfri meny på forespørsel. Vennligst gi beskjed om eventuelle allergier eller spesielle preferanser.
Med vennlig hilsen, for styret
Bjarte Askeland
Bailli Régional