Kurvfest på Hordnes og Saint-Emilion smaking

Oppsummering arrangement

Ole og Gurids nøst på Hordnes, Hordnesveien 210

2024-06-01

2024-06-01

2024-05-29

Kjære venner,

April er forbi og de første dagene i mai har vært fantastiske, med sol og tropevarme. Tenk om vi kunne oppleve det samme når sommerfesten på Hordnes går av stabelen!

Vi har allerede fått mange påmeldinger, men har plass til flere, så din deltakelse er velkommen. Og om du lurer på hva du skal ta med å spise, det trenger ikke å være avansert eller kunstnerisk, ofte er det enkle like velsmakende og reker slår aldri feil!

Sommerfesten på Hordnes er en tradisjon vi settter stor pris på og styret i Bailliage de Bergen er svært glade for at Ole og Gurid nok en gang stiller naust og arbeidskraft til disposisjon og lar oss invitere til en sosial og gastronomisk aften i Pop Up-restauranten "Hordnes Brygge". Omgivelsene og stemningen i dette lokalet er helt uovertruffen og uansett hva værgudene velger å presentere oss for, kan vi love en fantastisk kveld.
Kurvfest
Arrangementkomiteen har denne gangen valgt å endre litt på konseptet fra tidligere år. I stedet for å la vertene stå for alt det gastronomiske, ønsker vi denne gang å utfordre deltakerne til å ta med seg en rett de ønsker å presentere for de andre gjestene.
Temaet er "Havet" og formatet "Små serveringer som er egnet for å deles".
Når dere melder dere på ønsker vi derfor at dere skriver i kommentarfeltet hva dere kunne tenke dere å presentere. Både forretter, hovedretter og desserter er velkomne og det er kun fantasien som setter grenser. Sett gjerne opp et par alternativer, så vil vi kontakte dere og blir enige om hva vi ønsker og hvilke mengder vi trenger.
Komiteen sørger for all drikke til maten, så dere trenger ikke å ta med drikkevarer.

Program
Ved ankomst serverer Ole og Gurid aperitiff og gjestene får anledning til å mingle. 
Deretter vil Vice-Echanson, Bjarte Askeland, i samarbeid med den ærverdige organisasjonen "Jurade de Saint-Emillion", fortelle litt om Saint-Emilion og la dere smake et knippe utsøkte røde viner fra denne flotte regionen i Bordeaux. Smakingen foregår enten i hagen eller i Naustet, avhengig av været.
Etter at vi har satt oss til bords, byr Ole og Gurid på spesialiteten "Blåskjellsuppe a la Hordnes" og til suppen serverer vi nydelig Rosevin fra Domaine de Calet.
Deretter settes det opp en delikat tapasbuffet med deres egne retter og byr på passende viner i glasset.
Som avslutning setter vi opp en dessertbuffet med det dere har tatt med og skjenker dessertvin, kaffe og cognac for dem som ønsker.
Det er en stor glede for styret å invitere sine medlemmer, deres ledsagere og venner, til:

Kurvfest og vinsmaking på Hordnes Brygge
Hordnesvegen 210, 5244 Fana
Lørdag 1. juni kl. 18.00
Pris kr. 595,- for medlemmer, kr. 695,- for gjester
Antrekk: Fritid - uten kjede

Program

Aperitiff - mingling
***
Vinsmaking ved Vice Echanson
Smaking av 6 ulike viner fra Saint Emilion
Snacks

Meny
"Blåskjellsuppe a la Hordnes"
***
Gjestenes egen tapasbuffet fra havet
***
Gjestenes egen dessertbuffet
***
Viner
Domaine de Calet Rose
***
Husets hvitvin
***
Husets Rødvin
***
Husets dessertvin
***
Kaffe - Cognac & Likør - Cigar?

Meld på deg selv og inntil et ekstra medlem ved å fylle inn navn eller medlemsnummer. Meld deretter på eventuell ledsager som ikke er medlem og gjester. Betaling kan gjøres med betalingskort, Vipps, eller ved å laste ned faktura og betale angitt beløp til vår konto: 1207.94.58706.

Frist for påmelding og betaling er fredag 24. mai. Merk at det er begrenset plass på arrangementet, så de lønner seg å være rask med påmeldingen.

Deltakerne bes organisere transport til arrangementet selv. Det er svært begrenset parkering på eiendommen, men buss nr. 64 har avgang fra Lagunen terminal kl. 17.54, med ankomst Hordnes snuplass kl. 18.02. Derfra er det en kort spasertur til Hordnesveien 210. Etter arrangementet vil styret være behjelpelig med å bestille Maxi-taxi for dem som trenger transport hjem.

Vennligst gi beskjed om eventuelle allergier.

Ta gjerne kontakt med undertegnede på epost: gautebirkeli@gmail.com dersom du har spørsmål.

Hjertelig velkommen!

Vennlig hilsen

Gaute Birkeli

Bailli Regional
Registration is closed! This event has expired or is no longer available