Oppsummering arrangement
Kjære venner,
Det nye året har startet med en påminnelse fra værgudene om at vi befinner oss relativt langt fra ekvator og gitt oss noen utfordringer som vi må forholde oss til.
Nettopp i slike tider er det viktig å holde fokus på det som er bra for oss og gir oss positiv energi. Det er derfor ekstra gledelig for oss i Bailliage de Bergen å kunne invitere til spennende og lærerike gastronomiske arrangement.
Fjellskål sjømatrestaurant har lenge vist at de holder en utrolig høy kvalitet. Ikke bare er råvarene de selger i sin sjømathandel og benytter i restauranten av særdeles bra kvalitet, restauranten har dessuten en vinkompetanse og en vinkjeller svært få kan matche. Det er alltid en glede å kunne stikke innom, enten man ønsker å kjøpe flott sjømat til et selskap man skal holde, eller for å sette seg i restauranten og la seg traktere.
Denne kvelden byr Dan Even Fjellskål og hans svært kompetente team på en meget spennende meny, der detaljene rundt de enkelte rettene vil komme som en overraskelse. Menyen tilberedes av egenproduserte produkt basert på råvarer levert av deres gode samarbeidspatnere vi er lovet å bli undervist i deres matfilosofi og vyer for framtiden.
Til å matche maten har Dan Even gleden av å kunne annonsere selveste Fritz Haag, fra Brauneberg i Mosel, som leverandør av viner. Vi er ikke i tvil om at denne kombinasjonen av råvarer, kompetanse og kvalitetsviner vil gi kveldens gjester en helt spesiell opplevelse.
Det er derfor med stor glede styret i Bailliage de Bergen inviterer medlemmer, ledsagere og gode venner til en fantastisk maritim kveld!
Diner Maritim med Special Guest Fritz Haag
Fjellskål sjømatrestaurant - Strandkaien 3
Tid: Torsdag 6. februar kl. 19.00
Antrekk: Pent, med kjede
Pris: kr. 1895,- for medlemmer, kr. 1995,- for gjester
Kveldens program
Kvelden starter med aperitiff, snacks og mingling, mens representanter fra Fjellskål, Røkeriet og Fritz Haag vil presentere sin filosofi og fortelle oss om kveldens måltid
Meny
Bobler - Snacks
***
Røkt og gravet fisk
***
Skalldyr
***
Fisk
***
En søt overraskelse
***
Kaffe - Te
Avec på egen regning
***
Til menyen severes et knippe utsøkte viner fra Fritz Haag
Fyll ut nødvendige data og klikk «påmelding». Påmeldings- og betalingsfrist er mandag 3. februar. Betaling kan gjøres med kredittkort, Vipps, eller ved innbetaling til vår konto: 1520.12.74866 (merk nytt kontonummer).
Vennligst noter eventuelle allergier eller spesielle ønsker i notatfeltet, alternativt ved å sende en epost til: bergen@chaine.no
Vennlig hilsen
Kristine Øverbø
Bailli Regional