|
ReferatMat- og vintur til Izmirseptember 2023Årets mat og vintur i regi av Bailliage de Nordvestlandet til Izmir var en stor opplevelse. Vi deltok på det 4. internasjonale OMGD Grand Chapitre.Mange av deltakerne har vært med i mange år, så det er veldig hyggelig å treffe gamle kjente igjen. Nye deltakere blir tatt imot veldig godt, slik at man straks føler seg som en av gjengen.Vi fikk oppleve et fantastisk program, der høydepunktet var Intronisasjon i det gamle biblioteket i Ephesus og Grand Diner på Den Arkadiske Vei.I tillegg sørget Bailliage de Nordvestlandets egen kjentmann i Izmir Jan Arne Osen for å vise frem noen av områdets perler, som byen Urla med sin kunstgate der vi ble servert nydelig lunsj på İstifçi Urla og det historiske heistårnet Asansör i Izmir.Her er 3 bilder fra lørdagens utflukt til Asansör og noen bilder fra nærområdet til vertshotellet Swissôtel Grand Efes:
Video med opplevelser fra IzmirOnsdag kveld var det get together på Swissôtel Grand Efes, det hele startet med 2 timers mingling og vinsmaking i hotellets hage, med påfølgende middag i hotellets toppetasje:
Torsdag kjørte vi The Urla Wine Route og besøkte mange vinprodusenter. Lunsjen var tyrkisk street food servert hos Manej Urla og middagen spiste vi i hagen til topprestauranten OD Urla:
Les mer og se flere bilder i det internationale referatet fra det 4. Internationale OMGD Grand Chapitre:https://newsonline.chainedesrotisseurs.com/story/3131/international-omgd-grand-chapitre.html
|
Som medlem av Chaîne des Rôtisseurs mottar du dette nyhetsbrevet.
|
||