|
Det var med stor forventning vi steg inn i Nonna Lina sin lune atmosfære og ble ønsket velkommen med ekte italiensk gjestfrihet.
Restauranteier Laura Borghini fortalte levende om restaurantens historie. Hun presenterte maten og vinene etter hvert som de ble servert. Her følger kveldens meny med viner: Hval Carpaccio og surdeigs-Bruschetta Ravioli med mascarpone og spinat i brunet smørsaus To spennende smaker av surdeigs-pizza fra vedfyrt ovn Den ene med klippfisk og den andre med to typer salami
Okse indrefilet med kremet trøffelsaus, brokkolini, salat og ovnsbakte potetbåter med paprika
Tiramisu
Til desserten ble det servert kaffe og et utvalg av Frangelico/Cognac/ Grappa alt etter smak og behag
God stemning rundt bordene:
Kveldens menyomtale ble holdt av Bailli Régional. Vi fikk alle oppleve en aften der det føltes som vi var i Italia. Hyggelig og profesjonell service, meget god og ekte mat med velvalgte viner til. Det hele avsluttet med en oppløftende dessert med rikt utvalg av digestifs. Vi retter en stor takk til Laura Borghini og hennes team for en opplevelsesrik aften
Takk til medlemmer og gjester som trofast stiller opp og skaper god stemning
Med vennlig hilsen Conseil Régional de Nordvestlandet Erling Faksvåg Referent
|