|
L'Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs middag på Sjøbua i Ålesund fredag 19.4.2024Endelig var dagen kommet da vi skulle få oppleve Sjøbua i ny prakt. Det var dekket til oss i chambre séparée: Ved kuvertene lå trykte menyer, så her var det bare å glede seg: Svalende Champagne klar til servering: Forventningsfulle gjester i livlig passiar: Maîter Restaurateur Kjetil Henriksen ønsker velkommen:
Chef Rôtisseur Tonje Elisabeth Fykse forteller engasjert om restaurantes matkonsept og kveldens meny:
Så kom husets herligheter i innbydende presentasjon, gjestene var så ivrige etter å smake at vi ikke rakk å fotografere Løyrom & geitostkrem, så første bilde er av sprøtt klippfisk-skinn:
Brioche med bottagara & vaktelegg:
Grillet Sjøkreps fra Midsund: Dryage Sterling kveite: Tilbehøret til kveiten ble servert ved siden av:
Posjert pære:
Menyomtalen ble holdt av Chevalier Tore Wavold:
Vi retter en stor takk til teamet på Sjøbua. Det er gledelig å oppleve unge fagfolk med faglig tyngde og strålende engasjement for å tilby gode mat- og vinopplevelser.
Tusen takk til medlemmer og gjester for en fantastisk hyggelig aften
Med vennlig hilsen Conseil Régional de Nordvestlandet
Erling Faksvåg Referent
|