Chaîne des Rôtisseurs
BAILLIAGE DE NORDVESTLANDET

L'Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs middag på Sjøbua i Ålesund fredag 19.4.2024 

Endelig var dagen kommet da vi skulle få oppleve Sjøbua i ny prakt.

​Det var dekket til oss i chambre séparée:

​Ved kuvertene lå trykte menyer, så her var det bare å glede seg:

Svalende Champagne klar til servering:

Forventningsfulle gjester i livlig passiar:

Maîter Restaurateur Kjetil Henriksen ønsker velkommen:

Chef Rôtisseur Tonje Elisabeth Fykse forteller engasjert om restaurantes matkonsept og kveldens meny:

Så kom husets herligheter i innbydende presentasjon, gjestene var så ivrige etter å smake at vi ikke rakk å fotografere Løyrom & geitostkrem, så første bilde er av sprøtt klippfisk-skinn:

Brioche med bottagara & vaktelegg:

Grillet Sjøkreps fra Midsund:

Dryage Sterling kveite:

Tilbehøret til kveiten ble servert ved siden av:

Posjert pære:

Menyomtalen ble holdt av Chevalier Tore Wavold:

 

Vi retter en stor takk til teamet på Sjøbua. Det er gledelig å oppleve unge fagfolk med faglig tyngde og strålende engasjement for å tilby gode mat- og vinopplevelser.

 

Tusen takk til medlemmer og gjester for en fantastisk hyggelig aften

 

Med vennlig hilsen

 Conseil Régional de Nordvestlandet

 

Erling Faksvåg

Referent

 

Chaine.no

 

 

     

 

 

Som medlem av Chaîne des Rôtisseurs mottar du dette nyhetsbrevet.